Tinctura de propolis Mareste

Tinctura de propolis

000007

Produs nou

Este un produs care crește capacitatea de apărare a organismului (imunostimulator, imunomodulator), este antiinflamator, antialergic, cicatrizant, radioprotector, chemoprotector, detoxifiant, chelator de metale grele, antiviral, antibacterian, remineralizant, antitumoral, contribuie la scăderea glicemiei, a grăsimilor și a colesterolului din sânge. Propolisul nu prezintă toxicitate.

Mai multe detalii

20 Produse

Leu30.00 fara TVA

Fisa tehnica

Greutate 50 grame
Ingrediente Extract de propolis în concentrație de 30%

Informatii

Extract de propolis, concentraţie 30%, 50ml

Utilizare (uz intern):

  • în regim obișnuit de viață: toamnă și primăvară, pentru întărirea imunității, cure interne de 1-2 săptămâni, adulți sau copii: 1 picătură/kg corp/zi, administrată în 2 reprize. Se recomanda să se administreze amestecat cu miere lichidă de albine, de preferat dimineață și seară, pe stomacul gol.
  • pentru copii, femei gravide sau persoane cu probleme de sănătate: numărul picăturilor per kg corp se stabilește de către medic.

Utilizare (uz extern):

  • dezinfectant, cicatrizant, apa de gură: clătire cu soluție de 20-30 picături tinctura în 20-30 ml de apa (utilă și în paradontoze)

Condiții de păstrare: între 18-25˚ C, bine închis. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în maxim 30 de zile!

Important!

Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția să.

A nu se lasă la îndemână copiilor mici.